Om helgen i bilder 

Jag lider sällan av söndagsångest men ikväll är den ju så totalt bortblåst som den kan bli. En bra helg är till ända men det betyder bara mer sovmorgon imorgon – semester! 

Igår blev det en utflykt till Thurdinska gården på Bobacken och en loppis alldeles intill. Så mycket gammalt och fint! Förtjänar ett eget inlägg när jag lagt över bilderna från kameran. Middag på båten sjöbris som tagit upp kampen mot båten båten och poppat till sig och byggt ut, men räkmackorna består. 

Idag har jag haft mitt första yogapass på iksu och det gick så bra som det bara kunde, allt flöt på och jag fick fin feedback från de deltagare som gillade klassen. Massor med Charlietid och packande och dolande och nu är jag ganska nyss inkommen från en rejäl löptur. Varit sugen länge på att se hur det ser ut längre uppströms längs strandpromenaden och äntligen var kondisen tillräcklig och vädret fint så jag kom ända till notvarpsbron innan jag vände. Som jag anat är det superfint uppströms verkligen! 

2 reaktioner till “Om helgen i bilder 

  • Hejhopp! Nu har kusinvitamin tagit reda på vad det är för en ros. Det är pimpinellen ‘Poppius’, som känns ingen på de violetta fläckarna på bladen (som inte är sjukdomsangrepp), små halvfyllda rosa blommor och ett ”pilligt” bladverk. Dessutom har pimpinellrosor starkt rödfärgade skott. Så äntligen har vi lösningen på vår gåta. Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s