Annonsering och samarbeten

Reklam, annonsering, tävlingar, produkttester och andra samarbeten

Kärt barn har många namn och kan ta sig många olika former. Jag samarbetar med företag och destinationer som vill marknadsföra produkter, tjänster och resmål som passar ihop med vad min målgrupp är vana att läsa här. På vandraren.se kan du som företagare annonsera om ditt företags produkt eller tjänst sammanfaller med bloggens inriktning, i första hand träning och/eller reserelaterat. Andra ämnen jag gärna produkttestar eller skriver om är ekologisk hudvård, outdoor-utrustning, vegansk mat, mjölkfria kosttillskott i samband med träning och böcker.

Vill du ha en fast annons kan plats bokas per månad, kvartal eller år.

Vill du anordna en tävling här på bloggen eller på min instagram @vandraren.se är du välkommen att kontakta mig per mejl först för överenskommelse.

Jag följer såväl marknadsförings- som lotterilagen.Det framgår alltid att det är ett samarbete och åsikterna är alltid mina egna.

Det enda material jag publicerar ideellt och utan att själv ändra i informationen är från Unicef.

Lite mer om mina tankar om att vara tydlig med samarbeten hittar du i det här inlägget.

 

 

 

Statistik & målgrupp

Läsarna på vandraren.se är till stor del från Sverige Aktuell statistik fås genom förfrågan på mejl.

I slutet av 2016 gjorde jag en läsarundersökning för att fånga upp lite mer om vad mina läsare vill återvända till bloggen för. De gillar fjällmiljöerna, mixen av olika ämnen och opretentiös inspiration.

Tidigare samarbeten

Flightright.se

Apollo Sports

Yogaretreats Norrland

cykelkraft.se

hotelspecials.se

Bookbeat

Visit Marocko

m.fl.

Träningsuppdrag

Vill du anlita mig för att hålla träningspass, träningsresa, yoga på företag eller liknande? Hör av dig så diskuterar vi mer!

Vill du träna med mig så hittar du information om vad jag har för aktuella uppdrag och events HÄR.

Kontakt

För samtliga samarbeten skickas förfrågningarna per mejl till johannawestberg(a)gmail.com

Godkänd för F-skatt

*Observera att det inte går att köpa inlägg på vandraren.se eller @vandraren.se eller på något sätt styra innehållet i bloggposterna. Likväl kan man ej heller kräva recensioner av produkter/utskick av pressprover eller obeställda varor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s