Träna med mig

Jag jobbar som gruppträningsinstruktör på Iksu, där hittar du mig varje vecka. Utöver det håller jag träningskurser utomhus inom löpning och fysträning, vanligtvis en grupp på hösten och en grupp på våren. Du kan också boka mig för företagsklasser, events, personlig träning, yoga, outdoorträning och löpning.

Våren 2022 på Iksu

Måndagar Iksu SPA

  • 17.35 Somamove 45 min

Tisdagar Iksu Plus

  • 18.30 Yoga för löpare 70 mVåren 2022 på Iksu

Löpgrupp Umeå våren 2022

Löpgruppen är tillbaka! Fem onsdagar mellan 20 april och 8 juni 2022 håller jag återigen i löpträning för en grupp i Umeå med fokus på löpteknik och intervaller och som avslutning springer vi Vårruset ihop.

ihop. Är du intresserad av att vara med nästa år så skicka en intresseanmälan till mig på e-post johanna (at) gmail.com

Läs mer på facebook: löpgrupp Umeå på facebook

Läs mer om löpgruppen i bloggen och när vi sprang vårruset 2019

Såhär skrev VK om oss 2019

Företagsevents

Jag tar emot förfrågningar på företagspass och events på mejl. Beskriv vad du/ni är ute efter så återkommer jag med ett förslag och pris.

Du kan sedan i september 2018 boka mig som löpcoach antingen för dig själv eller för en grupp.

Mejl: johannawestberg (at) gmail.com