Träna med mig

Jag jobbar som gruppträningsinstruktör på Iksu, där hittar du mig varje vecka. Utöver det håller jag träningskurser utomhus inom löpning och fysträning, vanligtvis en grupp på hösten och en grupp på våren. Du kan också boka mig för företagsklasser, events, personlig träning, yoga, outdoorträning och löpning.

Hösten 2019 på Iksu

Tisdagar Iksu Plus

  • 17.50 Somamove 45 min
  • 18.40 Yoga för löpare 70 min

Torsdagar på Iksu spa

  • 19.20 Pilates cirkel 55 – oftast jämna veckor men även en del andra. Vi är flera som delar på passet.

Löpgrupp Umeå våren 2020

Fem onsdagar mellan 10 april och 29 maj 2019 höll jag löpträning för en grupp i Umeå med fokus på löpteknik och intervaller och som avslutning sprang vi vårruset ihop. Är du intresserad av att vara med nästa år så skicka en intresseanmälan till mig på e-post johanna (at) gmail.com

Läs mer på facebook: löpgrupp Umeå på facebook , Läs mer om löpgruppen i bloggen

Jag tar emot förfrågningar på företagspass och events på mejl. Beskriv vad du/ni är ute efter så återkommer jag med ett förslag och pris.

Du kan sedan i september 2018 boka mig som löpcoach antingen för dig själv eller för en grupp.

Mejl: johannawestberg (at) gmail.com