Träna med mig

Jag jobbar som gruppträningsinstruktör på Iksu, där hittar du mig varje vecka. Utöver det håller jag träningskurser utomhus inom löpning och fysträning, vanligtvis en grupp på hösten och en grupp på våren. Du kan också boka mig för företagsklasser, events, personlig träning, yoga, outdoorträning och löpning.

Våren 2019 varje vecka på Iksu plus:

  • Måndag 19.15-20.00 Somamove 45 min
  • Måndag 20.05-21.15 Yoga för löpare 70 min

Löpgrupp Umeå våren 2019

Fem onsdagar mellan 10 april och 29 maj löpträning i grupp med fokus på löpteknik och intervaller. Läs mer på facebook: löpgrupp Umeå på facebook och anmäl dig via mejl johanna (at) gmail.com

Läs mer om löpgruppen i bloggen

Jag tar emot förfrågningar på företagspass och events på mejl. Beskriv vad du/ni är ute efter så återkommer jag med ett förslag och pris.

Du kan sedan i september 2018 boka mig som löpcoach antingen för dig själv eller för en grupp.

Mejl: johannawestberg (at) gmail.com