Om att gå på semester 


Så var dagen kommen, den efterlängtade. Det gick snabbt som vanligt. Blev inget rungande utspringande rakt till en afterwork i solen utan en lugn kväll hemma utan något egentligen att göra alls. Så jag har kollat tre avsnitt homeland med en liten katt på magen och nu bakar jag kakor och städar lite i köket. Jag har egentligen bara tänkt ut en enda ToDo för semestern och det är att städa skafferilådan, och vips är det redan gjort. Den innehöll diverse gamla nyttiga frön, två burkar tomatsoppa med mjölk i (dvs jag tål dem inte), två halvfulla paket socker, två fina men tomma förvaringsburkar och åtta burkar majs. 

Faktiskt ser jag fram emot att börja semestern lite lugnt, mest slappa och pyssla hemma i några dagar för sen kommer äventyren avlösa varandra!

2 reaktioner till “Om att gå på semester 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s