Om att njuta av vintern

  Vintern är i Umeå och jag njuter för fullt. Saker som annars lätt kan stressa upp lite känns istället toppen, till exempel att promenera till jobbet för cykeln står kvar där sen i onsdags (tack och lov) eller att passa på att handla på lunchen för att schemat är lite fullspäckat med roliga saker just nu. Varje minut ute i minusgrader och dessutom sol är som rena boosten för sinnet. Min snöförälskelse blir bara djupare och djupare för varje år som går och efter de senaste två vintrarna är det som att bli kär efter att ha blivit konstant dumpad i två år. Det ser visserligen ut att regna bort inom några dagar men strunt samma och carpe diem, jag njuter max just nu. 
Hela tio minusgrader ikväll men vi var som vanligt ganska många på iksu plus iallafall. Körde nya somapasset och det gick bra, många kom fram efteråt och tyckte att det var både roligare och enklare än det förra. Det bådar gott inför kommande fyra månader!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s