Hundvakt och hemmajobb

Jag är hundvakt i helgen åt Layla och har därför suttit hemma idag och jobbat. Vilken lyx! Vaknade med hund och en katt i sängen och en liten gosedjursråtta som nån av dem hämtat dit också. Kokade kaffe och rostade mackor och satte mig vid datorn. Superfin solig vinterdag utanför fönstret och jag njöt på Laylas raster utomhus och vips var det dags för lunch och den tog vi på balkongen! 

Två kompisar med ungefär samma intressen, hänga med mig, spana efter andra djur eller försöka äta varandras mat. 

Så himla skönt men oj vad jag också kan drabbas av jag-ska-bara när det är lugnt och stilla runtom mig, vi fick till slut skynda oss ut på vår planerade långpromenad så att det inte skulle bli mörkt och middag! Inte varje vecka jag har kvar min friskvårdstimme till fredageftermiddag men den här veckan hade jag sparat den och vilken skön avslutning att promenera på strandpromenaden med sällskap. Det är nånting med den som får mig att vilja springa… Så välbekant och med vårfågelsång i luften och nästan barmark på vissa ställen så tror jag minsann det är dags att börja tuffa igång lite löpning igen. Jag har börjat längta efter det, även om jag fortfarande uppskattar denna skidsäsong som hittills varit helt fantastisk!

Trevlig helg!

En liten rast! En lite längre rast!

2 reaktioner till “Hundvakt och hemmajobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s