Om vinterstudion i Umeå

IMG_3886

Gammal bild sen jag tog ut vinterglädjen liiiiiite för tidigt, ca oktober…

Äntligen har det blivit kallt och kommit snö!  SM-veckan som skulle hållas i Umeå och var mer eller mindre jättehotad kunde hållas och skidåkarna harvar nu runt på gammlia i mitt hemmaspår. I vinterstudion sitter André Pops och sänder direkt från Umeå. Lite surrealistiskt att känna igen varenda kurva på spåret. Så slå på TVn för nu bylsar jag på mig och åker till stadion och hejar på Hellner, Kalla m.fl. och i eftermiddag blir det minsann skidor för hela slanten, att ett SM är bra för sporten i staden evenemanget hålls kan jag intyga…  Och appropå skidpepp så har jag alltid sagt att ”ska jag åka vasaloppet ska jag göra det på riktigt”. Så i veckan har jag bytt bort min öppet spår-plats mot en den 2a mars.  Nu jämarns.

En reaktion till “Om vinterstudion i Umeå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s