Om att ha julstämning

  
Med precis en månad kvar till julafton har jag brakat igång på riktigt med julstämningen. Lussebullar är min favorit och jag ser alltid till att baka inför första advent. Det tar alltid slut så innan jul blir det minst ett bak till.

Ser fram emot en fjärde jullunch och har i år bestämt mig för en avslappnad attityd. Första året såpskurade jag som en galning för att det skulle komma gäster men i år tänker jag att vi får nog släcka ner och tända värmeljus. Det viktigaste är  ju ändå sällskapet (och maten).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s