Om höstens träning – nu kör vi

  
Nyss hemkommen från genomgång med instruktörsgänget i MOJO Flex och känner mig laddad och redo för höstens schema. Jag kommer köra:

Måndagar 
Iksu Plus
19:05-19:50 Soma Move 
19:50-20:25 MOJO Flex
Onsdagar
Iksu Plus
7:00-7:30 MOJO Flex  
Iksu Sport
16:00-17:00 BodyPump 

Det ska bli spännande se hur mojon tas emot och jag är tacksam att jag fick köra genrepet inför de andra instruktörerna ikväll. Jag ser också fram emot att ha BodyPump på onsdagar igen, det frigör flera kvällar och jag kan styra min egen träning mer. Jag har just gjort klart fas tre av fyra i höftprogrammet och har fått kompletterande övning av massageterapeut och väntar på gymprogram av PT också så ska det nog bli ordning och styrka så jag kan träna mer som vanligt men med bättre kontroll på bål-höft för nu börjar tiden som jag tycker är allra bäst på gymmet. Gruppträning och styrketräning när det ändå bara blir mörkare och mörkare.

Så nu är det dags, ladda höstbatterierna och fundera om det är dags för något nytt mål eller hitta något som är så roligt att det inte går att låta bli. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s