Stockholmshäng och resebloggträff – v.10 2017

Veckan har varit väldigt vintrig och bjussat på fint vinterväder med sol och precis på onsdag när jag har skidträning så kom det massor med lössnö. Det blev ett härligt kvällspass och framförallt roligt att höra alla som åkt Vasaloppet.

Sen blev jag förkyld och fick ägna mig åt att försöka kurera den för att rädda nånting av återstående av veckan. Jag klarade att mota den men jag har gått och lagt mig tidigt varje kväll och haft lite låg energi, men det har funkat iallafall.

På fredagen flög jag ner till Stockholm och åt jag kött med Josse på restaurang AG rätt nära där de bor, supergott kött med fräscha tillbehör. Lite suddig bild tydligen, men speglar ungefär hur proppmätta och trötta vi blev innan vi traskade hemåt kring niotiden och stupade i säng.

När vi vaknade var det soligt och härligt vårväder så vi åt långfrukost och sen tog vi en promenad och satt med näsan mot solen och drack kaffe. Så efterlängtat och härligt! Behöver ingenting mer än så, det var en alldeles perfekt lördag.

Lördagen fortsatte sen med att möta upp Towe på flygbussen mot Arlanda och ut mot vår medlemsträff på Clarion hotel Arlanda med svenska resebloggar. 15 stycken intressanta bloggare varav några hade jag träffat men flertalet inte. Jättehärlig stämning och vi åt god mat med resetema i restaurangen Kitchen & Table högst upp.

Mer om vad vi gjorde på söndagen i inlägg framöver, fylld av inspiration men också fullständigt utslut slocknade jag omedelbart på flyget på väg hem. När jag sen klev av möttes jag av ett Umeå som andades vår i luften och det var ljust efter klockan sex på kvällen. Nu börjas det! 

Jag såg:

Innan vi dör, hur spännande kan något vara?? Såg också mello i bakgrunden medan vi surrade på om bloggande och allt runtomkring.

Jag läste:

Nada faktiskt.

Jag tänkte:

Att det är så sjukt trist att vara förkyld. Vem uppfann det? Går det verkligen inte att utrota?

Jag tränade:

En ganska lugn träningsvecka eftersom jag blev förkyld. Mina vanliga måndagspass, ett skidpass och så höll jag ett yogapass. Jag har mest ätit istället, det bådar gott för energin när förkylningen väl har släppt 100%!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s