Medlemsträff på Clarion Arlanda

Time flies and so do you stod det på den lilla presenten jag fick från Clarion på mitt rum när jag checkade in igår. Tiden flyger verkligen fram och det här blev en intensiv helg som strax avrundas med ett avsnitt Innan vid dör med en katt i knät. Ett dygn med svenska resebloggare och det blev lyckat, intressanta samtal och jag tror alla hade trevligt så vi kan pusta ut som arrangörer. Världens största eloge till Clarion Hotel Arlanda som tog emot oss och backade upp som riktiga konferensproffs! Jag fick äran att ha yoga med gänget imorse, favoritstart på dagen och oj vad gott hotellfrukosten smakar efteråt!

Jag har massor med bilder och inspiration men så fler inlägg kommer framöver förstås, just nu är det ett litet husdjur som vill ha uppmärksamhet och en ny vecka som ska förberedas och jag är också ganska slut efter att ha ordnat allting inför och under helgen. Så med den här underbara icke iscensatta bilden på resebloggarna Annika och Towe checkar jag ut från helgen. Hoppas ni haft en fin helg!

12 reaktioner till “Medlemsträff på Clarion Arlanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s