En fredag som började ynkligt men slutade med rött och kött

Igår när jag vaknade var jag så ynklig att jag trodde att jag aldrig skulle kunna kliva upp på hela helgen. Jobb var bara att kasta in handduken och vid lunch hade jag i tankarna ställt in Stockholmsresan. Men ibland så går det ändå, kropp och knopp ville egentligen stanna i soffan med Charlie och det hade säkert behövts, men jag tog en ingefärsshot, en lång varm dusch snöt mig och lagade lite nudlar. Sen kändes det plötsligt bättre.

Förkylningen var motad om än inte helt släppt och jag åkte ner mot Stockholm som planerat. Flighten gick fint men sen var det något fel på gaten så vi fick sitta och vänta i typ tjugo minuter innan vi kunde kliva av. En sån gång då man är extra glad att bara ha handbagage och kunna traska rätt ut till flygbussen. Hurra för kompisar som bor precis vid en flygbusshållplats också!

Hurra också för vänner som bokar bord på bra restauranger, jag behövde bara svida om till klänning och pudra (och spraya) näsan så traskade vi till närliggande hypade köttrestaurangen AG.

Galet gott kött i stimmig men ändå pratglad miljö. Rena tillbehör med krispig sallad med bara olja och salt på, grillad tomat och bakad potatis. Rödvinssås istället för bearnaisesås gick lika bra även om jag är barnsligt förtjust i bea.

Proppmätta och nöjda var vi hemma vid nio och stupade bums isäng båda två, förkylning och småbarnsliv matchade bra i tider. Vilken perfekt avslutning på en fredag som började så ömkligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s