Påskmiddag utan Sill

Imorse vaknade jag äntligen tidigt och kände mig nyttig och gjorde yoga.
Sedan tänkte jag och Erika fara till IKEA för att handla lite sill och annat smått och gott och göra en hederlig svensk påskmiddag. Vi kollade öppetider och öppetdagar och jag skrev upp vilka skruvar och grejer som fattades till hyllorna här som Adriana aldrig lyckats montera upp eller ihop det senaste året och så åkte vi iväg. När vi närmade oss såg det väldigt mörkt ut och… ja, det var stängt. Men vadå? Vi är ju i Spanien!

Vi fick ta en shoppingtur bland pakistanier-shoparna som har förevigt öppet i mitt område och efter tre butiker hade vi en hel del att göra en riktigt bra påskmiddag av! Mest förvånande var att vi i en butik kunde välja på två sorters norsk gravlax!

Riktigt skön kväll med middag kring 6-tiden och en film efter det… Kände oss helsvenska för en gångs skull.

Och jag skulle provbaka en sockerkaka i vår franska ugn för Adriana fyller år snart så jag tänkte baka en tårta, men hör och häpna det blir ingen sockerkaka om man her i salt istället för socker! Hej jag heter johanna!

image50

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s