Om en dag med dubbla träningspass och knytkalas

  Idag har varit en riktigt trevlig dag i min smak. Den började med teamklass somamove med Moa på Rådhustorget, i morgonsol. Lunchbodypump nya kommande releasen, det är dags för mig komma igång igen med både styrketräningen och instruerandet och det var riktigt roligt att köra igen! Stark kände jag mig dock inte (vem uppfann tricepsdips?!) 
Kvällen bestod av knytkalas paleo style. Alltså stenålderskost vilket passar mig bra eftersom det är utan mjölkprodukter men med ägg och kött, framförallt vilt, fisk och fågel. Jag vill ju gärna äta lite sånt men bara om de haft det bra. Det är även utan socker och mjöl (och en hel del annat, finns många bloggar och  hemsidor för den nyfikne). Jag är dock för lat och omotiverad att köra strikt jämt men fantastiskt att få bli bjuden på så god mat som dessutom är superdupernyttigt. 

Förrätten stod jag för, det blev patacones, matbanan i friterade kakor, och så hade jag med mig lite sallad från landet. Till huvudrätt laxpaj och den var vansinnigt god. Fick en snabbkurs i att laga egen majonäs dessutom. Efterrätten en chokladpaj med mousse i, tänk då att den är utan socker, mjölk, gluten. Borde laga sånt här oftare! Och knytkalas en vardagkväll, vilken grej. 

 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s