Om att behöva lite uppiggande 

Vardagen har kommit ikapp mig lite och kvällen hade lite lösa planer och förfrågningar men jag kände mest för att lägga mig under en filt i soffan och äta godis. Det blev dock en sväng på gymmet, jag vet ju att det gör mig gott och jag unnade mig springa både lite intervaller på löpband, CX och sen rehab i lugn och ro. Dock är det skillnad på lugnt och slarvigt. Jösses vad gött det är att göra riktigt bra övningar kontrollerat, det blir jättejobbigt! Men på ett överkomligt sätt (inte typ burpees-tävling-jobbigt).

Jag svängde förbi broparken och bara tittade några ögonblick på blommorna där, tänkte jag behöver lite utomhusljus och frisk luft, och nu har jag packat inför imorrn då det blir både morgonpass och lunchpass samt knytkalasmiddag. 

Ett ganska bra recept mot plötslig vardagströtthet faktiskt. Tänk om jag fick skriva ut recept åt folk, skulle skriva ut frisk luft oftare än vårdcentralen säger alvedon. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s