Om en ny bloggutmaning – träningsblogg

uppochhoppaijuniJag tänkte haka på en till utmaning för bloggen, jag har varit med i liknande utmaningar tidigare på instagram och även bloggen och oftast slutar det mitt i med att jag inser att det här har inget egentligt syfte. Men den här gången tycker jag rubrikerna är så bra och jag känner att min blogg har mer och mer kommit att handla om min träning, och jag har redan utkast i huvudet på de flesta av inläggen som kommer låta er lära känna mig lite bättre så why not? Jag hoppar på uppochhoppas juniutmaning med teman för varje dag. Första temat var i måndags och var en introduktion till min träningsblogg. Det är väl ungefär det jag just skrev, den handlar om mig och min träning vilket är gruppträning, gym, yoga, längdskidor och löpning. Jag får ofta höra att jag tränar så väldigt mycket, men det är nog en sanning med modifikation. Allt är ju relativt (förutom ljusets hastighet i vakuum), jag tycker träning är kul helt enkelt. Det mesta går i perioder och konditionsidrott är jag obotlig säsongare, jag springer på sommaren och åker skidor på vintern. Däremellan går jag på typ två spinningpass per år och tror jag ska dö av hög puls. Jag instruerar i gruppträning också, i bodypump och somamove för tillfället, och det ger så mycket mer och så träning på köpet. Jag har alltid idrottat men började skriva om det på allvar när jag gav mig på att göra en svensk klassiker förra året. Nu är den gjord och jag njuter fortfarande av känslan att inte behöva träna något särskilt utan träna precis det jag känner för. Och att inte oroa mig konstant för förkylningar och skador. Som jag skrev igår så relaterar jag mycket till träning, jag har bakgrund som ungdomstränare i både fotboll och basket. Ja ni hör, jag har mycket träning i kropp och knopp så i juni ska det få komma fram lite extra. Häng på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s