Om mitt första träningsminne

Mitt allra första träningsminne är när jag och min bästis Sandra skulle börja spela fotboll. Vi måste ha varit sex år och vi gick på dagis, det här var innan man började förskoleklass vid sex års ålder. Träningen var med Sandåkerns SK (vad annars?!) och var både pojkar och flickor och vi skulle hålla till uppe på en av planerna på Grisbacka. Vi gick genom koporten och jag minns faktiskt att jag var lite nervös och hade ingen aning om vad vi skulle göra, antagligen gick vi och pratade om vad vi trodde att vi skulle göra. Hur en fotbollsträning var. Jag vet nu hur en fotbollsträning går till men jag minns ingenting från den här första, bara att att vi gick dit och att vi var på planen men jag minns inga övningar, andra barn eller tränare. Det enda jag minns väldigt tydligt är att det kom ett flygplan.

Sen gick vi hem igen och sjöng ”Vi vann!”.

2 reaktioner till “Om mitt första träningsminne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s