Om att få träna ute en solig kväll

  

Vilken kväll! Det kom mycket folk, det är den största grupp jag haft på somamove någonsin och vilken stämning! Solen lyste, det var precis lagom varmt och imorse stod det i tidningen som dagens tips så farmor kom och överraskade som hejaklack. 

Jag är så glad att så många ville komma och vara med och att jag fick äran att hålla i ett sommarpass i vänortsparken, det hade jag bara kunnat drömma om för några år sedan när jag var med på gympa där för första gången. 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s