Om frukost som anledning att kliva upp 

 Jag försöker att inte snooza så mycket och har nu hittat den ultimata motivationen, en kaffebryggare med timer. Om jag inte kliver upp hinner kaffet bli dåligt och kallna igen. Vaknar nu varje dag med nybryggt kaffe, hur lyxigt som helst!  Har en grötpaus just nu och har pippi på rostade leverpastejmackor. De små ändbitarna gillar jag inte så de lägger jag i talgbollskorgen så får jag gäster också.

7 reaktioner till “Om frukost som anledning att kliva upp 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s