Om resplaner, del 1

Det börjar närma sig, folk frågar vad jag ska göra på semestern och jag ska nog förmodligen göra nästan ingenting eftersom jag kommer ha sommarens resor tidigt i år. Redan om två veckor bär det av till Lanzarote med IKSU, vi ska till Club La Santa och träna, sola och bada i en hel vecka. Jag har velat åka på en sån träningsresa länge och det ska bli superkul att åka med hela gänget som älskar att träna. Vi har ett skräddarsytt program och kommer att fortbilda oss under veckan också, jag har bokat in mig på massor av pass jag aldrig går på annars som inspiration. Och så hoppas jag få testa hängande yoga upp och ner.

5 reaktioner till “Om resplaner, del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s