Om hängande yoga

Efter mitt inlägg igår där jag skrev att jag skulle vilja prova hängande yoga fick jag några lite förvånade kommentarer så jag känner att en liten förklaring skadar väl inte. Jag älskar yoga mer och mer, även andra typer av rörlighetsträning och kroppskontroll. Jag har aldrig provat yoga med remmar från taket, aerial yoga, och jag har bara läst om det som ”anti gravity fitness” eller ”anti gravity yoga” och jag blir så sugen på den där anti gravity-känslan och det ser också ut som att man kan komma riktigt djupt in i rörelserna med hjälp av remmar och gravitation. Lägg på den lite läskiga men härliga faktorn att sväva. Blir ni inte sugna på att prova?

Lånade bilder, tack google ”aerial yoga”, länkar om du klickar på bilderna

5 reaktioner till “Om hängande yoga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s