Om trötta ben på skidskola

IMG_1425Gokväll bloggen. Det var längesen jag var såhär trött. I måndags kväll dansade jag Sh’bam och instruerade somamove, igår lunchpass somamove och BodyPump direkt efter jobbet. Ikväll skidskola, med möra ben kan jag tala om. Det är jobbigt med skejt, speciellt när man åker oekonomiskt. Men det är ju därför vi tränar teknik. Tränade treans växel i skejt, fick även lära mig vad den heter på norska (för att kunna youtuba bättre)
Dubbeldans! Hur fint?
Bilden är från i söndags då jag och Sofie var på Nydala och jag körde skiathlon.

2 reaktioner till “Om trötta ben på skidskola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s