Om värmelängtan

Strand Santorini soluppgångSå var det torsdag igen och det är dags för veckans reseinlägg, travel thursday. Trots att jag älskar vinter med riktig snö så längtar jag just nu efter värme. Veckans tips får bli ett som gäller vart du än reser, att kliva upp innan gryningen för att gå ut och fota. Kanske själva soluppgången eller bara i gryningsljus. Kan vara lite läskigt beroende på vart du är att gå ut medan det fortfarande är natt men lokala guider eller internet kan tipsa om exakta soluppgångstiden så går det tajma (och slippa kliva upp för tidigt…) Älskar att se allting vakna, vare sig det är en stad, en strand, berg eller något annat.

Bilden är från Santorini i somras när jag gjorde just det, gick ner på stranden och fotade i morgonljus. Jag tänkte ägna några inlägg framöver åt resan till Grekland i somras, känner att jag har saker kvar att skriva om och foton att visa och det är ju precis nu de flesta börjar planera sin sommarsemester och Grekland ökar återigen i popularitet hos svenskarna (hade en liten dipp på grund av den ekonomiska krisen för några år sedan)

2 reaktioner till “Om värmelängtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s