Om Lilla Tokyo i Umeå – sushirestaurang

IMG_1436

I söndags testade jag Lilla Tokyo för första gången, en ganska ny (eller?) sushirestaurang på Kungsgatan i Umeå. För några år sedan hade vi bara en sushirestaurang här i stan, Sagami, sedan kom Sushi Bar och någon annan har ploppat upp här och där, någon har lagt igen, och nu känns det helt naturligt med tillgång på sushi. Mysigt men inget folk alls, trevlig personal som levererade snabbt och sushin var minst lika bra som Sushi Bar. Tycker fortfarande att Sagami är lite extra och framförallt att äta där, men det här var ett bra alternativ! Och jag åt som sagt inte där utan traskade de ca 200 metrarna hem istället. Lyxigt att ha tre bra sushirestauranger inom 500 meter från huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s