Att se flygförseningar som en mental utmaning

Jag skulle egentligen varit hemma nu. Hämtat katten, duschat och sovit i min egen säng. Så blev det inte och jag har ett lååångt inlägg jag började på igår som är gnälligt som bara den, så det vill ni inte läsa. Det som det egentligen handlade om är hur fascinerande tankens kraft ändå är. Ni vet när resan närmar sig sitt slut och plötsligt vill man inget annat än att komma hem? Det går att ställa om sig igen, vilket jag fick öva på igår när planet från San Francisco blev försenat. I slutändan bara ca fem timmar men det gör att jag sover på Arlanda inatt eftersom jag missade anslutningen. Fick matbiljett på Oakland flygplats av norwegian och här betalar de både mat och husrum så det går egentligen ingen nöd på mig. Nyduschad på hotell kommer jag somna gott och vips går flyget imorgon hem och det är glömt och jag kan fortsätta tänka på hur fantastiskt vi har haft det!

Så från dippar, irritation och hemlängtan till att bara vänta ut tiden och göra det bästa av situationen, det är inget jag önskar men när det väl händer är nåt jag gillar att få klara av!

12 reaktioner till “Att se flygförseningar som en mental utmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s