Om att ha arbetsvecka


Vi är tillbaka från resan och har landat i Ammarnäs för den årliga arbetsveckan. Vi ses varje år och hjälps åt med allt som behöver göras på hemmanet. Den inleddes med tryckande sommarvärme och redan en massa har vi gjort. Ikväll är det fortfarande kalasfin kväll så jag skickade upp mamma och pappa och Layla att titta på utsikten från fjället medan jag och Charlie är utanför stugan i långlinan och väntar på en tvätt. Sen blir det ett kort styrkepass för löpare innan jag går ner till ån och ansluter till övriga som badar!

2 reaktioner till “Om att ha arbetsvecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s