Vykort från Ammarnäs

En hälsning från fjällen. Sicken bloggpaus det blev. Såg framför mig hur jag skulle kolla igenom foton från Hawaii och uppdatera lite eftersom. Så blev det inte, jag insåg ganska direkt jag kom hit att jag bloggar ju nästan aldrig här. Istället har jag gjort allt som hör en ammarnäs-sommar till: sprungit till örnbo med Layla, byggt altan med pappa, arbetsveckan med släkten, cyklat in till byn och träffat kompisar, tältat, bastat, badat i iskall vindelå, sovit middag, gått upp på ett fjäll och ätit och fikat så jag nästan spruckit. Snart bär det av hemåt och semestern närmar sig sitt slut. En dryg vecka är för kort men det känns ändå som att jag hunnit med det mesta, och anledningen (läs: Hawaii) var ju värt att lägga största delen av semestern på. Ammarnäs har bjudit på sol och värme, något jag förstått att Sverige inte varit bortskämt med. Så jag packar ihop och längtar redan tills jag ska hit nästa gång!

2 reaktioner till “Vykort från Ammarnäs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s