Långhelg, yogadröm och mer Åre – v.23 2017

Den här veckan gör sig bäst i bilder, lite snapshots från mobilen där en del passerat instagram och andra visar sig vara lite väl suddiga när de kommer upp i storlek på datorn.. Jag har visst varit lite ivrig på att fota i farten. Vi tar det från början.

Jag var ledig måndag-tisdag, extremt lyxigt och sånt en alltid tänker på efter en resa över en helg, det behövs liksom en till helg. I år fanns det det, tack vare nationaldagen. Jag hade cykelpremiär på nationaldagen och skulle cykla sörforsrundan tänkte jag, den var avstängd i Brännland så där blev det vändning. På onsdag kollade jag upp mina benhinnor jag haft lite känningar i, fick klartecken att det är ingen fara och går träna på bara jag inte ökar för mycket och så måste jag ta tag i att stretcha framsida lår och höftböjare. Och bli starkare i bålen. Något jag behövt sedan jag var tonåring och som jag tycker att jag har gjort, men det räcker alltså inte. Fler övningar. Skönt veta att det går att träna och stretcha bort ömheten dock, och finlira på löpsteget lite till. Skadefri är ju målet och meningen med träningen.

På torsdag hade vi planeringsdag och hade konferensrum på plaza. Därifrån kunde man se mitt hus! Jag har aldrig varit dit upp men minns hur häftigt det var när plaza byggdes i början på 90-talet. Alla ville åka glashiss upp till relaxen!

Fredag åkte jag upp till Åre och hann med ett kort pass med mina nya övningar före gästerna kom. Bänkpress är inte en av dem men det gick inte motstå att ta ett foto med den utsikten. Ett gym med utsikt i topp tre världsklass i Sverige. De andra två är Iksu plus i Umeå och Fjällro i Ammarnäs. IMG_2674Här är det ganska lätt att vara reseguide

Vi sprang och vandrade Blanktjärnsrundan, det får bli mer om den i ett annat inlägg. Jag har märkt att jag gillar att skriva de här turinläggen. 

Vi gick upp på toppen av Totthummeln på söndagen och njöt av utsikten över hela Åresjön och åt alla håll. Fjärde gången gillt och jag börjar lära mig fjälltopparna. I fjärran ser ni tre stora toppar. Det är Getryggen, vid vars fot Storulvåns fjällstation ligger, Tväråklumparna Sönner och Norder samt Storsnasen, där min kusin jobbar i trädgården nedanför i Enaforsholm! img_2701Jag höll morgonyoga i den här fina salen på Holiday club. Jag tycker det är Sveriges finaste yogasal! Så magiskt och helt overkligt att få instruera här. Lekte loss en stund själv där på fredagkväll och nöp mig i armen.

Jag såg:

Utsikt.

Jag läste:

Ingenting, jag insåg när jag satt på balkongen i Åre att jag hade inte med mig varken bok eller en endaste tidning. Så jag satt tyst bara. På väg hem upptäckte jag en ny löparpod, Ewerlöf&Månström. Lyssnat mycket på Marathonpodden innan som Petra Månström har, nu har hon teamat ihop sig med grymma Malin Ewerlöf och det var en bra match. Intressanta avsnitt av de jag hört och mycket inspiration om olika passupplägg.

Jag tänkte:

Det slog mig att jag för något år sedan inte ville instruera i yoga, jag ville bara ha den för mig själv. Sen insåg jag att jag vill dela med mig av det jag tycker så mycket om. Jag gick utbildning och jag ställde mig på vicklistan. Det var lite ovant att instruera yoga jämfört med andra träningsformer jag hållit på med, och jag drömde om att bli en sån yogalärare som kunde gå runt i rummet och instruera. Jag var på workout Åre ifjol för första gången och tänkte att tänk, de som får instruera på sånna här ställen. Sen gick det någon månad och jag höll min första yogaklass på iksu och gjorde min första resa med systrar i bergen och höll morgonyoga där. Det blev så lyckat att nu gör jag det på alla resor (jag är med på) och så föll det sig så att det blev resa till Åre och plötsligt ser jag mig själv på instagram på en bild i den här yogasalen där jag går runt mellan deltagarna. Dreams come true, även de en inte ens vågar tänka.

Jag tränade:

Cykel, gym, vandring, stiglöpning, somamove och yoga – en bra mix!

3 reaktioner till “Långhelg, yogadröm och mer Åre – v.23 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s