I Åre

Igår tog jag tåget upp till Åre, det är prick ett år sen sist jag var här. Då var det med systrar i bergen och bara nån helg innan det hade jag varit på workout Åre. I år missade jag workout Åre eftersom det krockade med annat och jag kollade sociala medier avundsjukt. Tack och lov hade jag en egen resa bokad och den är sådär härligt oplanerad. På lördag har vi guide- och instruktörsträff med outdoorbyrån Systrar i bergen och för att inte åka upp bara för en enstaka dag (det tar 7h med tåg från Umeå) så passade jag på att åka på nationaldagen då jag ändå var ledig. Jag kom fram vid middagstid och då blev det grillat, det kanske blir nya nationaldagsrätten? Vi kan väl inte äta sill och potatis en till högtid?

Det är grått och kallt här, dessutom lågsäsong men det är ingen överraskning nåt av det (även om jag såklart hoppades på sol så är det ju fortfarande juni, i fjällen) så jag har haft en luuuugn dag idag och suttit på holiday club och jobbat lite och käkat lunch. Lika bra jobba lite när det ändå inte går göra någon tur, faktiskt lockade det inte riktigt heller så skutan var täckt i dimma.

Jag bor hos min kompis Stina från förra jobbet som jag gillar träna med så ikväll hängde jag på till hennes gym sportsgym Åre på crosstraining. Som crossfit eller total training fast deras variant. Kanonbra och jobbigt och jag är stolt över hur mycket jag tog i och vad kul det var. Jag lyssnar mycket på träningspoddar och det var kul få köra några av övningarna det pratas om men som jag aldrig gör själv i gymmet. Wallballs och double under (dubbelhopp med hopprep) bland annat. Inte för att jag klarade dubbelhopp, jag provade och tog i men fick den på tån och det gjorde skitont fast jag hade skor så jag körde vanliga och det är ju barndomskänsla alltså!

En bra dag och framförallt så skönt med miljöombyte och kompishäng. Jag skämmer bort mig lite med det för de senaste åren har jag nästan alltid varit på kurs eller konferens eller jobbat som guide när jag varit iväg och det är kul, men jag vill ha dagar med äggröra i soffan framför Netflix med folk jag känt länge också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s