Sommarkänsla 

Nu har jag sommarkänsla! Syrenerna har slagit ut, solen strålar och det är VARMT äntligen och precis lagom till skolavslutningarna igår och studenten idag. Så kul när de får tur med vädret!

Första kollegan har gått på semester och då känns det att det närmar sig, jag försöker städa undan mejl och gamla surdegar redan nu, bara en vecka kvar till min semester börjar.

Ikväll har jag haft pass i vänortsparken och det är också sommarkänsla. Iksu har haft sommarträning där i åratal och de senaste åren har jag kört somamove någon gång per sommar. Ikväll var det dags, premiär för i år eftersom det tyvärr regnade för mycket i måndags. Superkul med så många deltagare! Jag hade satt ihop ett best of somamove med gamla godingar som skulle vara enkla för alla som inte provat förut att göra men också så pass enkla att de som ville köra hårt kunde ta i ordentligt utan att behöva tänka på koordination särskilt mycket. Det blev lyckat! Varmt och svettigt och fick hjärtat värmt av fina ord och gester av både stammisar och nya deltagare.

Köpte en glass på väg hem och tänkte sätta mig på gården men där var det studentfest. Underbart! Vilken dag de har idag, det är sommar och hela livet ligger framför. Lite den känslan har jag också, hela sommaren ligger framför oss just nu, tänk om den blir alldeles, alldeles underbar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s