Sol, snö och halvmara – v.18

En vecka till har svept förbi och den blev ganska lugn och vanlig, med växlande väder minst sagt. I måndags åkte jag skidor, sen smsade kommunen att skidspåret slutar preppas pga för lite snö, det blev lite varmare under veckan och på fredag peakade sommaren med nästan 20 grader och sol. Sen blev lördagen lite svalare och på söndag snöade det igen. Som ett helt år av årstider på en vecka.

Min arbetsvecka var högst normal och jag var på en frukostföreläsning hos min gamla arbetsgivare sweco som nu flyttat till det nya rostbruna glashuset på I20-området. Superfina lokaler! Intressant föreläsning också och roligt träffa gamla jobbarkompisar. Överlag är ju frukostföreläsning ett riktigt bra koncept tycker jag.

Första utelunchen vid dammenUmeå halvmarathon 2017

Sen såg helgen mest ut såhär. Vila benen på soffan i olika lägen, och lite kamp om popcornskålen där min motståndare till slut somnade på väg mo slutstriden.

Jag såg:

Fjällens lilla härskare på SVT play. Superfina miljöbilder från fjällvärlden och intressant om djuren. Lämmeln i fokus men även fjällräv, kungsörn, ren, älg och rödräv. Klart sevärd!

Jag läste:

Läste ut löparglädje av Rune Larsson som jag började på förra sommaren. Den var rolig men blev lite mycket ultralöpning så den blev liggandes och nu tog jag fram den igen och slukade resten av den, ny aptit på löpning!

Jag tänkte:

När ska jag få sommarfeeling?

Jag tränade:

Efter förra veckans intensiva tränande blev det en lugn vecka inför halvmaran i lördags. Första maj och Iksu var stängt så inget somamove, istället tog jag en sista sväng på Nydala på längdskidorna! Tröskelintervaller på onsdag och nu var de kortare igen så det var ett skönt pass, hade tajmat in så det skulle vara just det passet veckan innan halvmaran som jag haft som plan att genomföra OM de här passen skulle kännas bra. Det har de gjort och därför har resten av veckan ägnats åt yoga och sen den stora urladdningen på lördag med Umeå halvmarathon 2017. På söndag var jag på en workshop yoga för löpare på Iksu, riktigt skönt att få sträcka ut löparmusklerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s