Skidor och yoga – v.6 2017

img_1416

Jag minns knappt vad jag gjorde i början av veckan, veckan dominerades av helgen i Hemavan som jag dels har bloggat om och tänker få anledning att återkomma till då jag gått igenom lite bilder. Jag hade som vanligt mina pass på måndagskväll och sen beklagade jag mig över motivationsproblem men vips kom jag till Hemavan och det var snö och strålande sol och alla bekymmer med motivation var som bortblåsta. En skidresa med systrar i bergen och jag längtar redan till nästa som blir till sommaren!

img_1485Såhär såg det ut när skid-Johanna gick igenom en övning för oss i backen. (jag är yoga-Johanna)

 

 

Jag såg:

Jag såg färdigt skam på bekostnad av veckans homeland-avsnitt, men framförallt såg jag snö, fjäll, utsikt som gjorde mig tårögd av tacksamhet, sol och åter sol.

Jag läste:

Ingenting faktiskt. Speciellt inte några nyheter. Trump har säkert sagt något korkat i veckan igen men det är jag glatt ovetandes om.

Jag tänkte:

Att jag är så otroligt tacksam över att ha starka ben och en kropp som är hel och frisk som orkar en sån här helg. Jag tänker verkligen ofta på hur tacksam jag är för just det.

Jag tränade:

Jag fick en heldag i backen, två kortdagar i backen, två skejtpass på kobåsspåret och två skidlektioner och så höll jag i två yogapass.

Det var det veckosvepet, härligt kort mest för att jag spenderat nästan all tid utomhus, hurra för sånna veckor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s