Om mer julstämning

Efter att ha avslutat arbetsveckan med ett pass bodypump i team med grymma Martina har jag haft en riktigt perfekt fredagkväll hemma. Jag har plockat och dammsugit, jag insåg i veckan (min näsa insåg, min hjärna och mina ögon hade tydligen semester) att både apelsinerna med nejlikor och hyacinterna var vissna och hade börjat mögla. Så jag har röjt, diskat och skaffat ett nytt jularrangemang. Ingen jul utan amaryllis tycker jag! Skulle gärna pysslat ihop det själv men missade julpysselkvällen på blomsterlandet i år och har inte haft tid att handla hem egna grejer så det blev köpes. Men nu är det julfint här igen och jag har bakat årets andra laddning lussebullar och sett På spåret och nu Skavlan. Lika bra att skriva upp receptet jag alltid använder. Tänk om mjölkfri.com upphör liksom. Har dessutom förfinat det lite och lagt det i förra årets inlägg – recept på mjölkfria lussebullar.

2 reaktioner till “Om mer julstämning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s