Motivationsproblem

Vad fort det gick att bli en soffpotatis. Jag har varit förkyld i inte ens en vecka och innan dess hade jag andra aktiviteter så jag har inte åkt skidor mer än en gång på två veckor och vips känns det jätteomständigt. Jag pratar högt om att jag vill åka skidor, men det är lika mycket intalan till mig själv för i kroppen har jag vårkänslor av allt ljus och är faktiskt mest peppad på löpning.

Yogan har också legat på latsidan sen jul, jag yogar fortfarande regelbundet men det är inte så ofta, sällan hemma och det är flera veckor sedan jag mediterade. Det har helt enkelt prioriterats annat och plötsligt har det blivit ett projekt att ta mig till yogamattan trots att den ligger precis nedanför sängen. Jag har ju gjort iordning mitt eget yogahörn ordentligt för att ha lättare till rutinen som jag vet att jag älskar, 10-20min spontanyoga om dagen med precis det som faller mig in. Det saknar jag verkligen. Ändå har det inte blivit av.

Imorse hade jag tänkt ta en morgonlöparrunda eftersom skidor kommer jag kunna åka i Hemavan och jag det enda jag längtar efter som sagt är att vara ute och lufsa. Så vaknar jag och det är -14. Alltså, nog för att köldgränsen för utegympa går vid -15 och jag har vant mig att åka skidor i ner till -25 men inte efter förkylning. Det tror jag vore som att be om att den ska göra comeback.

Jag hade bestämt att morgonen skulle jag ta min friskvårdstimme eftersom jag hade en monsterdag på jobbet igår med möten från 8-17 plus jobb på lunchen med matlåda framför datorn för att få iväg en grej. Så jag ändrade fokus till yoga istället och körde igenom delar av det jag tänkt vi ska yoga i Hemavan till helgen och sen duschade jag lääääänge och sitter nu med en kopp kaffe och är rätt nöjd ändå. Solen skiner och på väg till jobbet ska jag stanna på PMU och lämna av alla utrensade grejer från mitt hemmafixande. Godmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s