En isig alla hjärtans dag 

Jag drömmer mig tillbaka till den riktiga vintern i Hemavan. Sol, minusgrader och härlig knarrande snö är utbytt mot ishalka. Jag hade inte ens koll på att det var alla hjärtans dag idag och det var skönt när jag insåg att jag nästan missat det för som singel är det ju mest en påminnelse om att man inte borde vara det. Jag har aldrig fattat grejen, antingen är man ihop med nån och kan fira vilken dag som helst, eller så är man inte det och då behöver man ingen dag liksom. Jag hade en skiddejt med min nya kompis från iksu jag är så glad jag hittat för vi är precis lika bra! Det blev ett stakpass i isigt före och dåligt stavfäste men härligt att få staka lite uppförsbackar, det har jag inte gjort i år. Efter en timme var jag trött i ryggen och fick vara nöjd. Ett pass för hjärtat på alla hjärtans dag, alltid nåt!

En puss av sambon fick jag iallafall!

2 reaktioner till “En isig alla hjärtans dag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s