Kalas, kalas, kalas – v.4 2017

Vilken vecka det har varit! Jag inledde med att koka en rejäl laddning köttfärssås i min nya stekgryta som jag fick i julklapp. Jag planerade träning och logistik och sedan var det bara att åka, kalas i fyra dagar. Det resulterade i att jag fick ihop 3 morgonträningar och det var välbehövligt för att orka en ganska intensiv vecka, även om den förstås var väldans trevlig. Både mamma och brorsan har fyllt år och så har vi tackat av en kollega med japansk middag.

Veckans happening var ändå igår när det var dags för 30-årsbaluns för lillebror och hans vapendragare sedan de var pyttesmå. Det började med lekar på röberget och avslutades i en lokal på västerslätt med liveband och after ski-tema. Det var grymt!

img_1384Här är han, världens bästa lillebror! 

Söndagen spenderades i soffan framför vinterstudion hela dagen och till slut fick jag ett litet ryck och gick till affärn och veckohandlade och gjorde våfflor till kvällsfika! Bra avslutning på en fin vecka. Nästa vecka ser jag fram emot att ha rutiner, åka skidor och gå och lägga mig i tid.

Jag såg:

HOMELAND! Bästa upptäckten också att det går starta lite tidigare än 22.30 på svt play… Bra för en kvällströttis. Började också se Skam. Usch vilka tonårskänslor man får. Kan ändå inte slita mig.

Jag läste:

Jag läser Renata Chlumskas ”när bergen kallar”. Kan inte bestämma mig om den är bra eller inte för mig… varför är inte jag professionell äventyrare?

Jag tänkte:

På festen satt jag och småsurrade med en som frågade vad jag skulle göra imorgon (alltså söndag). Jag svarade glatt INGENTING. Varpå personen frågade: vad brukar du egentligen göra på söndagar? Jag fick mig en tankeställare. Även om det är väldigt roliga grejer jag ofta gör, typ resor och yogahelger, så är helt tomma söndagar något jag verkligen vill ha mer av.

Jag tränade:

Lite för lite skidor enligt vad jag skulle velat men det visste jag redan i början på veckan. En mil skejt i dagsljus, ett gympass och ett löppass – på morgonen dessutom – får räknas som en riktigt bra vecka iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s