Morgonträning x3

Den här veckan har varit ovanlig när det gäller träning, jag har nästan bara tränat på morgonen! Jag gillar det och gör det då och då men det blir sällan flera gånger samma vecka. I veckan har kvällarna varit upptagna så för att få lite frisk luft och inte bli alltför stel och stissig (trots lugn vecka efter loppet i söndags) har jag börjat dagarna med träning. I onsdags en morgonjogg, torsdag skidor och igår gym. Korta lugna pass men skönt för att pigga upp. Har varit trött i veckan men det hade nog varit ännu värre om jag inte fått de här stunderna för mig själv och speciellt att jag fått lite dagsljus. Extra lyxigt att köpa frukost på café efteråt som jag gjorde igår på juicebaren på iksu sport. De får underkänt på sin havrelatte men mackan var god!

Idag var det dock skönt med sovmorgon och nu laddar jag för 30-årsfest med after ski-tema! Ha en fin lördag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s