Om lätt yoga på tisdagar


Ikväll har jag vickat på yoga på iksu plus, klassen ”lätt yoga”. En blandning av det som tidigare hetat yoga för nybörjare och mjuk yoga. Första gången jag hade en sån klass och det är svårt veta vilken nivå som är lätt. Jag har haft nybörjare många gånger tidigare, så även deltagare med någon skada inte minst jag själv som haft en rygg som varit 90 år äldre än jag själv. Jag hade fokus på att inte belasta handleder eller knän för länge och att jobba mycket med flöden, det är något jag tycker är lätt för många att ta till sig. 

Det blev en helt okej klass speciellt för att vara första gången och jag hoppas deltagarna var nöjda och jag både hoppas att de kommer tillbaka och att de vågar prova annan yoga också. Det är inte svårt med yoga, men det kan variera väldigt från instruktör till instruktör och klass till klass. 

Jag kommer vicka på det här passet på tisdagar 18.45 på iksu plus i fyra veckor till från nu (bortsett från 8/11) för Therese som har klassen är på praktik. Så välkomna ni som är i närheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s