Om sista kvällen med Charlie


Jag åker till Madrid i helgen så imorgon åker Charlie till sin kattvakt öst på stan. Så glad att jag har en kompis som kan ha honom, men jag har lite separationsångest så ikväll är det soffhäng som gäller. 

Har varit på iksu och haft somamove och mojoflex, ny release i flexen och förutom att jag var historiskt kass på höger och vänster så hade vi himla kul. Det är en bra release med fokus på rotationer (därav höger-vänster-problematiken). Tillåtande för nytillkomna och mycket att bygga på och hitta in i för de som kört längre. 

Nu, åter till soffan, glassen och katten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s