Om min yoga

img_7341

Hela helgen har spenderats med yoga, jag går just nu all in och det känns just nu så himla rätt. Den här helgen har haft fokus på att skapa sin egen sadhana, betyder ungefär ”yogapraktik i vardagen” kan man säga, och det ska bli så kul att få följa mig själv under först 28 guidade dagar och sedan på egen hand. Att få umgås en hel helg och lära sig av andra yogis med så olika bakgrund och erfarenheter men med ett gemensamt intresse, guidade av en otroligt engagerad lärare dessutom, det är bara så bra. Helt slut i kroppen dock, min mage och mina höftböjare känns som de gjort burpees uppför en slalombacke så den som tror att yoga är myspys tror helt fel. Det blir vad du gör den till.

2 reaktioner till “Om min yoga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s