Om att packa för Madrid

metro-tirso-de-molina

Packning pågår, Charlie är lämnad och jag passar på vädra med fönstret öppet, tvätta och städa samtidigt. Imorgonkväll efter jobbet åker jag till Madrid för en helg i storstaden. I regn verkar det som, men det går ju ändå inte styra över så det får vi se. Har dammat av min gamla lonley planet och det blir till att friska upp minnet lite på vägen ner med vad jag har kvar att besöka, vad jag vill se igen och vad jag ska visa mina kompisar som aldrig varit där. Själv har jag spenderat 5-6 veckor i två omgångar i en liten by (”liten”, typ som Umeå) en halvtimme utanför, men det är några år sedan. Mest ser jag fram emot att sova ut, äta långfrukost, hänga med vännerna och strosa omkring och kanske skylla på regnet och stanna jättelänge på första bästa restaurang och äta tapas.

Bilden är från mitt gästinlägg hos Resia – sevärdheter i och utanför Madrid.

 

2 reaktioner till “Om att packa för Madrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s