Om lyxig Londonfrukost hemma

Jag älskar helgfrukostar och vem gör inte det? Brukar ofta få nostalgikänslor också om jag gör något speciellt, som om jag äter en toast med avokado, tomat och olivolja med ett glas apelsinjuice och kaffe till så tänker jag på Barcelona.

Igår gjorde jag en engelsk variant, hur enkelt som helst. Scrambled eggs med champinjoner och spenat, toast med hemlagad rabarbermarmelad. Den påminner om när vi åt brunch på Toms’s kitchen i London i höstas och med tanke på nyttighetstrendande spenaten och att marmeladen är hemlagad hade den säkert kunnat gå loss på närmare £20 i London. Så enkelt, billigt, lyxigt, gott och bra för hemester och reseminnen!

2 reaktioner till “Om lyxig Londonfrukost hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s