Om coreutbildning

 Idag I lördags varjag på coreutbildning som jag sett fram emot länge. Jag har nördat ner mig ordentligt på det senaste året sedan jag insett att jag tränat helt fel själv. Gått mycket workshops, läst och lyssnat på poddar, och förstås tränat och testat, men aldrig haft tillfälle att gå någon mer ordentlig utbildning. Maria Olofsson höll i den, som vanligt proffsig och har så sjukt mycket erfarenhet som instruktör att dela med sig av. Vilken inspirationskälla till att alltid vilja fortsätta utvecklas!

Om jag ska börja instruera i det? Det vet jag faktiskt inte, det får vi se med schema och så. Jag ville främst ha den för att utveckla min egen träning och allt annat jag instruerar. Ikväll plockade jag inte lite extra små tips och instruktioner om bålen i både somamove och mojoflex, all träning blir ju bättre med en bra bålstabilitet och att fokusera lite extra på den skadar aldrig skulle jag vilja påstå.

För den som vill nörda ner sig i bålträning kan jag varmt rekommendera två poddar som enkelt hittas i itunes etc.:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s