Om att skratta på jobbet

161468-smile-enjoy-the-weekend

Jag har haft en sån rolig dag på jobbet. En kollega hade en riktig superfredag och det smittade av sig! Vi fick också en ny arbetskamrat så vi gick allihop och åt hamburgerbuffé (japp! sånt har vi på universitetet) och sen skrattade vi åt stand up-brudarna Elvira, Tora och Ami som jag kommenderat alla att se efter att ha sett dem på Rex och på Ladies Fight under Umeå Humorfestival för några veckor sedan (japp, en annan grej vi har på luncherna på universitetet, kultur på campus!)

Sen hade jag ingen tid att passa utan jag hann städa undan allt och skriva en ToDo-list inför nästa vecka innan jag cyklade hem i solen, som nu är uppe bara längre och längre på kvällarna. Det är bara att njuta!

En reaktion till “Om att skratta på jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s