Om träning och köttfärssås

 
Helgen avslutades med att laga en jätteladdning med spaghetti och köttfärssås. Vi hade matlagningskurs med en inhyrd kock hos mamma och pappa i lördags och fick bland annat tipset ”mise en place” (missanplass), att  plocka fram, mäta upp och förbereda innan en börjar laga själva maten. Det gör jag ofta, men oftast inte fullt ut, och det är ju bra mycket roligare känsla av att laga maten under kontroll. Dessutom ser det snyggare ut än ett slagfält över hela diskbänken.

Bra uppladdning inför träningsvecka, idag blev det vick på bodypump eftersom jag ändå hade tänkt teama för att träna in nya koreografin. Så det blev ytterligare en ny låt, den jag mest längtat efter att köra: Bon Jovi. Som bodypump i början/mitten på 00-talet. 

Cykeln ner till iksu plus och måndagskvällarnas höjdpunkt, somamove och mojo flex. Jag tror banne mig det var ännu lite roligare idag. Goa deltagare och bubblande skratt hos de som provade ny rörelse för första gången. (So what att vissa rörelser känns tokigt första gången en provar, se det roliga i det, det ska ju vara kuuul att röra på sig!)

Sånna här dagar är det bra med matlådor. Nu väntar bananpannkakor och ett bad. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s