Om film från Höga kusten winter challenge 2016

Film HCWC2016Jag spenderade hela söndagen med att bara titta på bilder och allt som lades upp på facebook i flödet i deltagargruppen. Har börjat skriva ner och tänkte rapportera lite här på bloggen också men jag var för trött i söndags, totalt slut och låg på soffan hela dagen. Himla skönt och välbehövligt faktiskt. Så det kommer, både text och bilder. Men det har släppts en officiell film från eventet, det var med ett kamerateam och de har gjort en två minuter lång film som finns direkt på startsidan på hemsidan www.hogakustenwinterclassic.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s