Om skidspår i Umeå

Anläggningsregister skidspår Umeå Kommun

Nu snöar det ordentligt här i Umeå! Jippie, bra för skidspåren. Det är många som frågar om olika spår, huruvida de är preparerade eller inte. Tänkte därför tipsa om att Umeå kommun har allt det på sin hemsida, gå in på http://anlaggningsregister.umea.se/  och klicka dig fram eller före direktlänk till skidspåren: Skidspår i Umeå kommun

Går även att få sms-uppdatering när ens favoritspår är preppat. Grym funktion faktiskt, men lite svår hitta så lägger ut länken här igen för er som vill.

Nu är det bara att hålla tummarna att det har kommit tillräckligt idag för att åtminstone nåt fler spår ska kunna dras upp, Nydala är superfint men det är rätt trångt och för många är det ju långt bort jämfört med andra spår. Är man tidigt på säsongen kan ju också snåltarmen dra till, 60 kr är ingenting för ett långpass i fina spår men ska man bara åka någon kilometer och knappt minns hur skidorna fungerade kan det nog kännas saftigt. Årskort kostar vad jag fått höra 700 kr och kan köpas på bl.a. Team Sportia och Intersport.

Stor eloge till alla som ställer upp ideellt och sköter snökanoner och skottar spår, allt är långt ifrån bara kommunens förtjänst!

2 reaktioner till “Om skidspår i Umeå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s