Om Afternoon Tea på Gotthards

  Igår var jag på Gotthards och testade deras koncept ”Afternoon Tea”. Vi hade bokat bord och sagt till om min mjölkallergi (de ber om det på hemsidan eftersom det är ett koncept och svårt fixa på studs annars). Man sitter vid borden ute på innertorget, jättefint dukat och trots att det var rätt mycket folk var det lugn stämning. Riktig söndagsfeeling. 

 Vi visste inte om vi skulle äta lunch innan men som tur var hade vi sparat plats för det var inte lite som kom in på faten! Mackor och sötsaker och oändligt med te. Jättetrevlig personal som fyllde på hela tiden och vi hann med flera påtårer av både earl grey och rooibos.  Inga scones för mig tyvärr men massor med annat gott. Goda små mackor men inte ens Gotthards fixar gott glutenfritt bröd, för jag kan nästan svära på att det var det även fast det är mjölk jag inte tål. Det är en klassiker på konferenser mm att de gör en allergivariant som är både mjölk- och glutenfri. (Mjölkfritt bröd är liksom inga konstigheter, nästan allt matbröd är det) Men gott pålägg iallafall och alla veganska godsaker var riktigt mumsiga! Hade fått sorbet också om jag velat men det hade jag inte plats för (och är ingen sorbetälskare heller). Vi småpratade medan teet fylldes på och folk byttes ut, hela tiden nästan fullt. Vi tog en kopp kaffe som avslutning också och vips hade vi myst i två timmar och det var dags att gå ut i kylan och verkligheten igen. Perfekt söndagsoas!
   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s