Om smoothie, kaffe och yoga

  
Det var precis vad jag behövde den här yogahelgen. Jag laddar upp med smoothies för att inte vara för tung och stum i magen på klasserna och det funkade perfekt igår. Jag har faktiskt ätit vegetariskt sånär som på en laxfile också, av samma anledningen. Det är skönt jobba med helheten, men man tar till sig det man är redo för och kaffet till exempel vill jag inte vara utan! Det ingår knappast i ursprunglig yogakost. En bra smoothie står man sig länge på, jag trodde inte på det heller i början men har hittat mina varianter, mjölkfria förstås. Man taget vad man haver och så har jag alltid banan och någon typ av proteinpulver i.

Tips på smoothie:

3-4 dl valfri färdigköpt juice/smoothie (det här är froosh mango, finns i stora flaskor på större matbutiker till bra pris)

1 banan

1-2 msk macapulver 

Ca 0,5dl blåbär 

Lite agavesirap

Mixa – klart! 

Blir det för mycket så ta med resten i en glasburk med lock till jobbet eller spara i kylen!

2 reaktioner till “Om smoothie, kaffe och yoga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s