Om att landa hemma

  Borta bra men hemma också. Nu har jag åtta veckor med hemmahelger, det är länge. När man lämnar blod ska man berätta om man varit utomlands sen sist, och isåfall när och var. Jag hade varit i London, Alicante och Kanarieöarna TVÅ gånger. Det är inte synd om mig precis.
Men nu ska det bli skönt med lugna helger, starta med kaffe på kökssoffan, gymma i lugn och ro, gå på stan, längta till jul, köra långpass löpning och förhoppningsvis skidor. 

Skorna på bilden har jag fått jättemycket komplimanger för: från primark i London för £20. Sköna,  varma och snygga. Det kallar jag fynd! Allt på primark är i och för sig fynd. Det ligger en på Oxford street och det finns ingen anledning topp oro över att vara ensam där…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s